Αποστολία Ζώη: Το Nomads, το καινούργιο τραγούδι και η απώλεια του πατέρα της | Αποκλειστική συνέντευξη

Αποστολία Ζώη: Το Nomads, το καινούργιο τραγούδι και η απώλεια του πατέρα της | Αποκλειστική συνέντευξη

Συνέντευξη: Πόπη Γιαννικάκη – Μάριος Κωνσταντόπουλος

Γίνεται μία γυναίκα να κερδίσει ένα reality επιβίωσης; Κι’ όμως για την Αποστολία Ζώη όλα είναι δυνατά. Έχοντας ανεβεί στις μεγαλύτερες μουσικές σκηνές της Αθήνας και όχι μόνο, έχοντας αρκετές επιτυχίες στο playlist της και έχοντας ένα σοβαρό αθλητικό παρελθόν, τώρα πλέον είναι η δεύτερη γυναίκα παγκοσμίως που κέρδισε το Nomads που είδαμε στον Ant1 τον φετινό χειμώνα.
Δυνατή, μαχητική, δυναμική, όμορφη, επιτυχημένη, ταλαντούχα, sexy και πάνω από όλα καλό παιδί επέστρεψε από τις Φιλιππίνες κυκλοφορώντας το νέο της τραγούδι με τίτλο «Φεύγω» με την υπογραφή της Heaven music.
Αυτή τη περίοδο η Αποστολία προσπαθεί να ισορροπήσει τα πράγματα καθώς πριν λίγο καιρό έφυγε από την ζωή ο πατέρας της και τώρα ετοιμάζεται για μια μεγάλη περιοδεία στο πλευρό του Γιώργου Σαμπάνη. Το Gpop.gr συνάντησε την Αποστολία Ζώη στην παρουσίαση του νέου της τραγουδιού και videoclip και μας έδωσε μια αποκλειστική εκ βαθέων συνέντευξη, όπου μιλάει για όλους και για όλα.

Νέο τραγούδι με τίτλο «Φεύγω», πες μας λίγα πράγματα γι αυτό.

Στην παρούσα φάση ήθελα κάτι πάρα πολύ χαρούμενο σε τραγούδι. Άκουσα πάρα πολύ υλικό και είχα ανεβάσει και ένα βιντεακι στο instagram και είχα ζητήσει από τον κόσμο να μου στείλει τραγούδια. Έχω ακούσει άπειρο υλικό και πολύ καλά πράγματα. Χαίρομαι που το νέο τραγούδι είναι από νέους συνθέτες, το Χρήστο Σαντιγκαϊ και τον Λεωνίδα Σώζω και ελπίζω να συνεχίσω έτσι γιατί με ενδιαφέρει να στηρίξω τα νέα παιδιά.

Ποια είναι τα συναισθήματα σου γι’ αυτό το νέο σου τραγούδι και το video clip;

Έχω πολύ μεγάλη χαρά γι αυτό που συμβαίνει γιατί και το τραγούδι μου ανεβάζει την διάθεση και ο τρόπος που έχει γίνει το video clip στο μαγικό μέρος την Cartagena και τα Ροζάριο Άιλαντ της Κολομβίας. Ήταν για εμένα ένα ευχάριστο διάλειμμα που το συνδύασα με τη δουλειά.

Πως αποφάσισες να συνεργαστείς με ανθρώπους που δεν είναι γνωστοί και επαγγελματίες;

Είναι στα πρώτα τους βήματα, μπορεί να γίνει τεράστιος και μπορεί να μην κάνει τίποτα στην πορεία αλλά από την στιγμή που το υλικό του είναι κάτι που μου ταιριάζει και μου αρέσει δεν με ενδιαφέρει αν κάποιος είναι επώνυμος ή αν κάποιος έχει ένα μεγάλο όνομα και μια μεγάλη ιστορία στο χώρο. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχω μια πολύ ωραία συνεργασία και ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα, πάντα ήμουν αυτής της λογικής και μακάρι να βγει αυτό που σκέφτομαι.

Εκτός από αυτό έχεις επιλέξει και άλλα τραγούδια να ακούσουμε;

Από τον συγκεκριμένο συνθέτη έχω πάρει πέντε κομμάτια, όμως επέλεξα μόνο αυτό γιατί ήμασταν στην διαδικασία να βγάλουμε ένα κομμάτι digital single, οπότε αυτή την στιγμή δεν κάνουμε ολοκληρωμένη δουλειά, αν τεθεί θέμα για ολοκληρωμένη δουλειά που είναι κάτι που σκεφτόμαστε, φυσικά θα πάρω και περισσότερο υλικό.

«Φεύγω» ο τίτλος του τραγουδιού, εσένα τι είναι αυτό που σε κάνει να φεύγεις από κάποιες καταστάσεις;

Κοίταξε στην προκειμένη περίπτωση φεύγω σημαίνει ότι αλλάζω λιγάκι τη ζωή μου, επαναπροσδιορίζω την καθημερινότητα μου και το πώς θέλω να ζήσω. Αυτό σημαίνει για εμένα αυτό το τραγούδι, την αλλαγή που έχει έρθει στην ζωή μου θέλοντας και μη γιατί δεν έγινε επειδή το ήθελα οπότε για εμένα αντιπροσωπεύει αυτό ακριβώς γι αυτό ήθελα να τραγουδήσω και αυτό το κομμάτι και να είναι κάτι χαρούμενο και ένα κομμάτι που μιλάει για αλλαγή γιατί βρίσκομαι σε ακριβώς αυτή την κατάσταση. Θέλω να φύγω από οτιδήποτε  μαύρο – άσχημο – αρνητικό και θέλω να πάω στο φως, στην χαρούμενη διάθεση, στα θετικά και να μείνω εκεί. 

Πριν την επίσημη κυκλοφορία του τραγουδιού ακούσαμε ένα μικρό teaser. Πως ήταν τα πρώτα σχόλια;

Το teaser ήταν για τα ραδιόφωνα της περιφέρειας όπου το πήραν για πρώτη αποκλειστική μετάδοση και ανέβασαν αυτό το βιντεακι για να ενημερώσουν τους ακροατές τους ότι έρχεται μια εβδομάδα πριν παίξει στην Αθήνα. Τα σχόλια είναι πολύ θετικά και μου αρέσει γιατί θέλω να πιστεύω ότι διάλεξα ένα κομμάτι που δεν αντιπροσωπεύει μόνο εμένα ή δεν με κάνει χαρούμενη και ανέμελη μόνο εμένα αλλά και τον κόσμο. Ανυπομονώ να δω και τις επόμενες ημέρες πως θα είναι η ανταπόκριση σε μεγαλύτερη εμβέλεια μιας και βγαίνει και το video clip και θέλω να δω και σε αυτό τις αντιδράσεις γιατί είναι κάτι που έχω βάλει κι εγώ το χεράκι μου (γελάει) οπότε αυτό είναι ένα καινούργιο συναίσθημα για εμένα. 

Πρόσφατα σε μια δύσκολη φάση της ζωής σου έκανες ένα ταξίδι στην Cartagena της Κολομβίας. Πως ήταν αυτό για εσένα;

Μα εκεί έγινε και το κλιπ (γελάει). Ήταν αυτό που χρειαζόμουν εκείνη τη στιγμή ακριβώς. Είχα πάρα πολύ ανάγκη να ξεφύγω και πήγα και σε μια χώρα η οποία έχει παρά πολύ χρώμα, χορό, τραγούδι, κάθε γωνιά και κάτι είχες να κάνεις, υπήρχαν χαρούμενοι άνθρωποι και όλο αυτό με έκανε να ξεφύγω και συνδύασα το τερπνό μετά του ωφελίμου που λένε, δουλειά και να ξεφύγω λίγο από την καθημερινότητα και αυτό που μου είχε συμβεί. Οπότε ήταν ότι καλύτερο για εμένα και έγινε και ένα video clip σε μια πολύ χαλαρή διάθεση με κάποια πλάνα που με βοήθησαν να γυρίσουμε οι άνθρωποι από το celebrity travel και ένα μεγάλο ποσοστό και μέλος του κλιπ είναι από τηλέφωνο μου.

Άρα πλέον και σκηνοθέτης!

Ναι – ναι (γελάει) βέβαια είναι η καινούργια μου ιδιότητα, θέλω να σας πω ότι όποιος θέλει να του γυρίσω το βίντεο κλιπ είμαι εδώ ναι ναι δεν το συζητώ (γελάει). Όλο αυτό ήταν πολύ fun και δεν ήξερα πως θα βγει αλλά είχα πολύ όρεξη να το κάνω γιατί μου έβγαινε αυτόματα γιατί εκεί είναι καλοκαίρι, ο ήλιος είναι μόνιμα πάνω, οι άνθρωποι είναι χαρούμενοι οπότε σε προδιαθέτει να είσαι όλη την ώρα ανάμεσα τους και να περπατάς σε μια χαρούμενη πόλη και αυτό με προδιαθέτει να βγάλω την κάμερα μου και να αρχίζω να τραβώ πλάνα.

Παρόλα αυτά και καναλάρχισα στο YouTube. Αυτό πως έγινε;

Το προφίλ μου στο YouTube υπήρχε αλλά ήταν ανενεργό και αυτό που θέλω να κάνω είναι προβάλω ότι έχει να κάνει με την μουσική μου, δεν είμαι σε φάση να γίνω vloger ούτε να κάτσω να ασχοληθώ με κάτι άλλο, προς ώρας όμως θα ήθελα και έχω ξεκινήσει να δείχνω την διαδικασία του πως μπορεί ένα τραγούδι να γίνει, τι χρειάζεται, το ψάξιμο, όλη την διαδικασία που είναι αυτό που δεν ξέρει ο κόσμος γιατί βλέπει μόνο το τελικό αποτέλεσμα το οποίο από πίσω κρύβει πάρα πολύ δουλειά. Οτιδήποτε έχει να κάνει με την μουσική σκέφτομαι να ενημερώνω τους ανθρώπους που με ακολουθούν και να το πάμε όλο αυτό παρέα, αλλά μόνο μουσικά.

Έχουμε να περιμένουμε και κάποιο δίσκο άμεσα δηλαδή;

Υπάρχει μια σκέψη για το Μάιο να κάνουμε ένα live CD γιατί έρχονται συναυλίες τον Απρίλιο και θα πάμε στην Αμερική με τον Γιώργο Σαμπάνη, οπότε σκεφτόμαστε να ηχογραφήσουμε πράγματα από εκεί και να κάνουμε ένα live CD. Ακόμη δεν έχουμε αποφασίσει πότε θα βγει και αν θα βγει με αυτή τη μορφή ή αν θα πάμε για ολοκληρωμένο Άλμπουμ, είναι πράγματα που τα συζητάω με τον παραγωγό μου Παναγιώτη Μπρακούλια και ήμαστε στις επάλξεις.

Η συνεργασία με τον Γιώργο Σαμπάνη πως προέκυψε;

Με τον Γιώργο γνωριζόμαστε χρόνια, γνωρίζω και τον Μάριο Παπαδάτο που είναι το δεξί του χέρι και με το που επέστρεψα από το Palawan μιλήσαμε και το κλείσαμε. Εγώ επειδή με πρόλαβαν οι καταστάσεις δεν ήθελα να μην δουλέψω εκείνο το διάστημα οπότε είχα στο μυαλό μου ότι ήθελα να δουλέψω –τραγουδάω αργότερα οπότε ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα.

Μετά από την περιοδεία που ετοιμάζετε έχουμε να περιμένουμε κάποιες εμφανίσεις από εσένα;

Ναι, ένα –ένα. Πρώτα θα πάμε για τις συναυλίες και μετά τα υπόλοιπα. Είναι πράγματα που συζητάω αλλά δεν ξέρω ακόμα τι θα ήθελα περισσότερο να κάνω αλλά έχω χρόνο. Αυτή τη στιγμή, αυτό που με απασχολεί περισσότερο είναι η κυκλοφορία του καινούργιου τραγουδιού «Φεύγω» και να τελειώσω με τις πρόβες στην Αμερική (γελάει) αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Νικήτρια NOMADS, η πρώτη γυναίκα που βγήκε νικήτρια σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Πως νιώθεις γι αυτό;

Περίεργο ε; και εμένα μου φαίνεται περίεργο (γελάει). Η αλήθεια είναι ότι το έλεγα και μέσα στο παιχνίδι ότι γυναίκες δεν έχουν βγει ιδιαίτερα, δηλαδή μπαίνοντας σε ένα τέτοιο παιχνίδι δεν περιμένεις ότι θα κερδίσει γυναίκα. Ήταν μια πολύ χαρούμενη στιγμή και πολύ ξαφνική γιατί δεν είχα στο μυαλό μου ότι μπορεί να φτάσω τόσο μακριά πόσο μάλλον να κερδίσω ένα τέτοιο παιχνίδι. Για εμένα όλο αυτό το ταξίδι είχε ως αποτέλεσμα να δω πράγματα για τον εαυτό μου που δεν γνώριζα και είδα ότι μπορώ να ξεπεράσω τα όρια μου, εκεί που νόμιζα ότι δεν έχω άλλο να δώσω τελικά βλέπω ότι ο άνθρωπος μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα από αυτά που πιστεύει ότι αντέχει.

Μετά από όλο αυτό το ταξίδι, πως βλέπεις την ανταπόκριση του κόσμου;

Η αλήθεια είναι ότι τώρα έχω αρχίσει να βγαίνω λιγάκι στον κόσμο (γελάει) προς τα έξω. Είναι πάρα πολύ όμορφα γιατί ειδικά από τις γυναίκες βλέπω μια ανταπόκριση σαν να δικαιώθηκαν με όλο αυτό που έγινε, το εμείς οι γυναίκες μπορούμε και όλα αυτά τα φεμινιστικά όχι με αυτή την έννοια όμως γιατί δεν είμαι φεμινίστρια με την έννοια του φεμινισμού αλλά μου αρέσει και με ενδιαφέρει σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο οι γυναίκες να πηγαίνουν καλά και να δείχνουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν και πολλές φορές καλύτερα κι από τους άνδρες. Οι αντιδράσεις είναι πολύ όμορφες και από μικρότερες ηλικίες – από παιδιά, ακόμη όμως δεν έχω πολύ βγει σιγά – σιγά όμως που θα αρχίσω να κυκλοφορώ παραπάνω θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη. Για την ώρα ξέρω μόνο τα μηνύματα που παίρνω στο instagram που έχω διαβάσει πολύ ωραία πράγματα.

Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού υπήρχαν διάφορα αρνητικά σχόλια για όλους τους συμμετέχοντες, αυτά τα είδες καθόλου;

Δεν έχω δει καθόλου ούτε ένα επεισόδιο, έχω δει μόνο τον τελικό που ήταν κάτι το ποίο ήθελε ο πατέρας να τον δούμε μαζί, δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το τι έχει ειπωθεί – με το τι έχει δείξει η τηλεόραση. Επειδή με ενημέρωσαν γνωρίζω ότι υπήρχαν διάφορα σχόλια για όλους, ούτως ή άλλως ποτέ δεν μπορείς να αρέσεις σε όλους αλλά δεν έχω και σκοπό να κάτσω να τα παρακολουθήσω 100% όλα γιατί η ζωή αυτή τη στιγμή είναι πιο για εμένα και θέλω να βάλω τις βάσεις όπου χρειάζομαι αυτή τη στιγμή στη ζωή μου από το να κάθομαι να βλέπω πράγματα που αφορούν το παρελθόν μου.

Εσύ στα αρνητικά σχόλια που μπορεί να δεχτείς, πως αντιδράς;

Συνήθως με χιούμορ, αν κάποιος μου στείλει ένα τώρα ένα αρνητικό σχόλιο θα το αντιμετωπίσω με χιούμορ γιατί όλα αυτά μπροστά σε άλλα θέματα ζωής είναι αστεία και είμαι άνθρωπος που με ενδιαφέρει περισσότερο η καλοσύνη και η θετικότητα παρά η αρνητικότητα και το να μπω σε μια διαδικασία αντιπαραθέσεις, δεν μου αρέσουν οι αντιπαραθέσεις αλλά ο διάλογος και το χιούμορ.

Με το που επέστρεψες από το Nomads και το Palawan στο αεροδρόμιο σε περίμενε και ο σύντροφος σου. Τι πιστεύεις για την επέκταση που πήρε το θέμα;

Δεν ξέρω τι γράφτηκε ούτε τι σχολιάστηκε – ειπώθηκε γιατί είχα με πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθώ από αυτό αλλά γενικότερα είμαι άνθρωπος low profile και δεν διατυμπανίζω ούτε κρύβω κάτι.

Πέρασες μια πολύ δύσκολη φάση στην ζωή σου. Τι είναι αυτό που σε βγάζει δυνατή μέσα από όλο αυτό;

Είναι περισσότερο ότι χάρηκα που έκανα τον πατέρα μου περήφανο με την νίκη μου γιατί όλο αυτό το ταξίδι το αφιέρωσα σε εκείνων και το ήξερε και το συζητήσαμε όταν βρεθήκαμε από κοντά. Με κάνει χαρούμενη που προλάβαμε να πούμε όλα αυτά που θέλαμε να πούμε ο ένας στον άλλο και με στεναχωρεί πολύ και το γεγονός ότι δεν μπορούμε να συνεχίζουμε να λέμε όλα αυτά που θέλαμε να πούμε ο ένας στον άλλο. Δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει η ζωή για εμένα τα τελευταία πέντε χρόνια είχε κάποιες άσχημες εξελίξεις όσον αφορά τους γονείς μου. Μέσα στη ζωή είναι και σίγουρα όσες φορές με πιάνει το παράπονο σκέπτομαι ότι υπάρχουν χειρότερες καταστάσεις από την δική μου και επιδιώκω και να το σκέπτομαι και όταν είμαι άσχημα εστιάζω σε κάτι χειρότερο από αυτό που έχω περάσει εγώ ούτως ώστε να παίρνω μια ανάσα και όπου μπορώ να βοηθήσω ιδικά σε αυτό το θέμα γιατί το έχω πάθει δυο φορές τα τελευταία πέντε χρόνια το κάνω και με πολύ μεγάλη χαρά θα συνεχίσω να το κάνω.

Στο «Πρωινό» σε είδαμε ότι σου είχε μείνει ένα σημάδι στο πόδι από το Nomads

Ακόμα το έχω, μην νομίζεις δεν φεύγει (γελάει). Πήρα δεύτερη φορά αντιβίωση, ταλαιπωρήθηκα στο να κλείσει η πληγή, τον τελευταίο μήνα έκλεισε οπότε ένα δίμηνο ήμουν με την πληγή εκεί. Στην δεύτερη αντιβίωση το σκότωσα (γελάει) το έβαλα κάτω αλλά με ταλαιπώρησε πάρα πολύ, δεν ξέρω πως έγινε αυτό αλλά συνήθως αυτά τα μικρόβια ήταν λίγο πιο σύντομα αλλά ο συγκεκριμένος σταφυλόκοκκος ήθελε να κάτσει πάνω μου για πάντα.

Τι ήταν αυτό που σε δυσκόλεψε περισσότερο μέσα στο παιχνίδι;

Η ψυχολογική πίεση, όλο αυτό το στρεσάρισμα που μπορεί να ένιωθες καθημερινά και η κακουχία σε συνδυασμό με το στρες και την δυσκολία σε φτάνουν στο σημείο που λες «αντέχω δεν αντέχω» και εκεί βλέπεις ουσιαστικά τα όρια σου.

Θα το ξανά έκανες;

Όχι δεν νομίζω ότι θα το ξανά έκανα, δεν βρίσκω και το λόγο να μπει ένας άνθρωπος σε αυτή τη διαδικασία, ούτε εγώ ήξερα τι θα περάσω οπότε τώρα που γνωρίζω, όχι. Το μόνο που μου άρεσε 100% από το Nomads ήταν τα αγωνίσματα.

Εσένα τι ήταν αυτό που σε έκανε να πεις το «Ναι» σε αυτή την πρόταση;

Το γεγονός ότι ήθελα να δοκιμάσω κάτι καινούργιο, να ταξιδέψω σε εκείνες τις χώρες απλά δεν ήξερα ότι δεν θα δω τίποτα γιατί τελικά δεν είδαμε τίποτα (γελάει). Έναν μεγάλο ρολό έπαιξε το γεγονός ότι αυτό το συζήτησα με την οικογένεια μου και ήταν σύμφωνη στο να βγει και το πρόγραμμα με τα άλλα θέματα που είχαμε και να μπορέσω να κάνω μια μικρή παύση γιατί ήθελα λίγο να ξεφύγω κι από αυτό. Εγώ υπολόγιζα ότι θα ξεφύγω 3-4 εβδομάδες δεν φαντάστηκα ότι θα μείνω 3 μήνες και η αλήθεια είναι ότι προς το τέλος είχα στο μυαλό μου πάρα πολύ έντονα ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να χτυπήσει το τηλέφωνο και να έχω νέα που δεν θέλω να ακούσω και το είχα μεγάλο άγχος μέσα μου και το μόνο που συζητούσα από το πρωί μέχρι το βράδυ με τους ανθρώπους που μιλούσα εκεί μέσα ήταν αυτό, πράγμα που φαντάζομαι ότι δεν το έδειξαν γιατί δεν υπήρχε λόγος αλλά προς το τέλος ήθελα να σηκωθώ να φύγω και να τελειώνει όλο αυτό γιατί με περιμένουν πράγματα στην Αθήνα που είναι ζωτικής σημασίας και είναι πιο ουσιαστικά για εμένα. Μέρα με μέρα έλεγα τώρα θα φύγω – τώρα φύγω αλλά τελικά έμεινα μέχρι τον τελικό (γελάει).

Αν σου έλεγα να μου χαρακτηρίσεις όλο αυτό σου το ταξίδι – περιπέτεια στο NOMADS με μια λέξη ποια θα ήταν αυτή;

Αναμέτρηση με τον εαυτό σου, αυτό θα έλεγα δεν είναι μια λέξη αλλά είναι όλες οι έννοιες μέσα.

Ποια πιστεύεις ότι είναι η λέξη που χαρακτηρίζει την Αποστολία Ζώη;

Μια λέξη ρε παιδάκι μου, πολύ περιοριστικό (γελάει). Είμαι πολύ δοτική και δίκαιη σαν άνθρωπος και είδα ότι δεν έχω όρια, δεν θα σταματήσω μέχρι να ολοκληρωθεί κάτι, με την ολοκλήρωση και την τελειοποίηση σταματάω, είναι κάτι που δεν ήξερα για εμένα και το έμαθα.

Τώρα είδαμε την Γιάννα Τερζή που θα πάει και θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision, το τραγούδι το άκουσες και πως σου φάνηκε;

Το τραγούδι μου αρέσει πάρα πολύ, το είχα ακούσει και σε μορφή Demo επειδή η Γιάννα είναι πολύ φίλη μου και είναι ένας άνθρωπος από αυτόν το χώρο όπου αγαπώ πάρα πολύ και κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που επιλέχτηκε έστω και με αυτόν τον τρόπο η επιλογή του τραγουδιού και πιστεύω ότι έχουμε χρόνια να στείλουμε τόσο ωραίο τραγούδι στην Eurovision και τις εύχομαι την καλύτερη επιτυχία και μακάρι να μπορώ να είμαι δίπλα της γιατί σκέφτομαι να είμαι εκεί για να την στηρίξω.

Εσύ θα πήγαινες στην Eurovision;

Στην παρούσα φάση δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, με ενδιαφέρει να επικεντρωθώ στο τι συμβαίνει εδώ χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ακυρώνω τον θεσμό ή ότι τον βλέπω λιγότερο απλά είναι κάτι που αυτή τη στιγμή δεν είναι στα άμεσα σχέδια μου.

Την συμμετοχή της Κύπρου με την Ελένη Φουρέϊρα την έχεις παρακολουθήσει, πως σου φαίνεται;

Πιστεύω φέτος ότι και η Ελλάδα και η Κύπρος θα έχουν μια καλή τύχη. Το τραγούδι της Ελένης είναι ένα κομμάτι που της ταιριάζει, είναι στα μέτρα της και αν η παρουσίαση γίνει όμορφα και έξυπνα, γιατί όχι να είναι και στις πρώτες θέσεις και η Ελένη και η Γιάννα.

Η Αποστολία Ζώη με τους δημοσιογράφους του site μας, Πόπη Γιαννικάκη και Μάριο Κωνσταντόπουλο

Ευχαριστούμε την Αποστολία Ζώη για τον χρόνο που μας αφιέρωσε!