Αντώνης Ξένος: «Πέρασε όλη η ζωή μου μπροστά από τα μάτια μου, ήταν οριακό το σημείο»

Αντώνης Ξένος: «Πέρασε όλη η ζωή μου μπροστά από τα μάτια μου, ήταν οριακό το σημείο»

Ο Αντώνης Ξένος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν, μεταξύ άλλων μίλησε για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του.

Ο ηθοποιός ανέφερε πως όλα όσα έχει περάσει σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο μπόρεσε να τα διαχειριστεί. Η στιγμή που τον έκανε να λυγίσει και φοβήθηκε πραγματικά ήταν η στιγμή που αρρώστησε η σύζυγός του.

«Η μεγάλη χειρουργική επέμβαση που έγινε στην Ελένη, εκεί κλονίστηκα. Δεν ήξερα, μπορεί την επόμενη μέρα να μην είχα τον άνθρωπό μου και πέρασε όλη η ζωή μου μπροστά από τα μάτια μου, ήταν οριακό το σημείο. Αυτό συνέβη πριν από 8 χρόνια. Τότε μου είχε πει τη φράση: «Μπορεί να μη γεράσουμε μαζί», είπε ο σύζυγος της Ελένης Γερασιμίδου.

Ακόμα πιο δύσκολο για την ψυχολογία του, όπως τόνισε, ήταν ότι δεν μπορούσε να εκφράσει την ανησυχία του για να μην επηρεάσει την σύζυγο του, έπρεπε να φανεί δυνατός και ψύχραιμος.

«Δεν έδειξα τίποτα, δεν έπρεπε να δείξω, κι έπαιξα «θέατρο». Την αγαπώ πάρα πολύ την Ελένη, μέχρι τσακωμού για το τίποτα. Δεν μπορώ χωρίς την Ελένη, δεν γίνεται, είναι το άλλο μου ολόκληρο, αλλά ούτε κι εκείνη μπορεί χωρίς εμένα, είμαι πηγή έμπνευσης για εκείνη. Μεγάλη αγάπη και έρωτας. Είναι ο έρωτας που φουντώνει, σβήνει, μεταβάλλεται. Είμαι ερωτευμένος με τη γυναίκα μου. Με ακούει σε αυτά που της λέω, μπορεί να αντιδρά, αλλά… επηρεάζει ο ένας τον άλλον», συμπλήρωσε ο Αντώνης Ξένος.