ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ | Για 3η χρονιά δίπλα στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ | Για 3η χρονιά δίπλα στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ
Για 3η χρονιά δίπλα στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Και αυτή τη χρονιά η Ζήνα Κουτσελίνη και η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» έγιναν μια μεγάλη αγκαλιά για τον σύλλογο «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και με τη βοήθεια των τηλεθεατών πέτυχαν να ενισχύσουν το ανθρωπιστικό έργο του.

Η γιορτή αγάπης και συμπαράστασης για τα παιδιά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που παρουσιάστηκε την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τις δράσεις του συλλόγου, είχε μεγάλη επιτυχία και δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας από όλη την Ελλάδα ενημερώθηκαν για το έργο του συλλόγου και είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν ενισχύοντας έμπρακτα αυτή την τιτάνια προσπάθεια.

Κατά τη διάρκεια της προβολής στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του 5ψήφιου αριθμού οικονομικής ενίσχυσης του συλλόγου πραγματοποιήθηκαν 66.282 κλήσεις και 8.464 SMS, που αντιστοιχούν συνολικά στο ποσό των 186.695€ (προ κρατήσεων).

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της εκπομπής η εταιρεία ΙΑΠΩΝΙΚΗ Α.Ε και συγκεκριμένα ο πρόεδρος κος Δημήτρης Μαγόπουλος, κάλεσε στην εκπομπή και προσέφερε ένα 9θέσιο πούλμαν μάρκας VOLKSWAGEN TRANSPORTER αξίας περίπου 28.000€ για την κάλυψη των μεταφορών των παιδιών, που μεγαλώνουν στα σπίτια του οργανισμού μας.

Παράλληλα, αξίζει να τονιστεί ότι υπήρξαν κι άλλες προσφορές (χρηματικές αλλά και σε είδη πρώτης ανάγκης), οι οποίες δεν έχουν συγκεντρωθεί και καταγραφεί ακόμα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η προσφορά 150€ από μαθητές και μαθήτριες δημοτικού σχολείου των Ανωγείων.

Το Star, η Ζήνα Κουτσελίνη και οι συνεργάτες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», ευχαριστούν πολύ τους τηλεθεατές για τη συγκινητική συμμετοχή τους στο κάλεσμα αγάπης και συμπαράστασης για το «Χαμόγελο του Παιδιού» αλλά και τους ξεχωριστούς καλεσμένους από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο, που με την παρουσία τους συνέβαλλαν στην επιτυχία αυτού του ανθρώπινου στόχου.

Καλές Γιορτές γεμάτες παιδικά χαμόγελα!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather