Αθηνών Αρένα – Αντώνης Ρέμος

Αθηνών Αρένα - Αντώνης Ρέμος

Η χειμερινή σεζόν του 2017 επιφέρει πολλές εκπλήξεις, με μία από τις κυριότερες την συνεργασία του σπουδαίου Αντώνη Ρέμου με μία νυχτερινή σκηνή που έχει ξεκάθαρα την υπογραφή του, αφού έχει εμφανιστεί εκεί αρκετές φορές στο παρελθόν, με το αθηναικό κοινό να το επιλέγει φανατικά για την διασκέδαση του, και να το χρίζει ως έναν κορυφαίο προορισμό. Ο λόγος φυσικά για το μοναδικό Αθηνών Αρένα όπου ενώνει για ακόμα μια φορά τις δυνάμεις του με τον εξαιρετικό Αντώνη Ρέμο από τον Οκτώβρη του 2017, θέτοντας τον πήχη της νυχτερινής μας ψυχαγωγίας πολύ ψηλά. Όταν αναφερόμαστε σε μια σκηνή σαν το Αθηνών Αρένα τα λόγια περιττεύουν, φαντασμαγορικό stage, το elegant στοιχείο να κυριαρχεί στον χώρο, με έναν άρτιο συνδυασμό οικείας ατμόσφαιρας, και ένας τεράστιος χώρος έτοιμος να υποδεχτεί όλη την πόλη να το επιλέξει για να απογειώσει την νυχτερινή του ψυχαγωγία.

Η συνεργασία όμως, Αντώνη Ρέμου και Αθηνών Αρένα αποτελεί ένα πολύ ηχηρό γεγονός στα μουσικά και νυχτερινά δρώμενα, αφού ο δημοφιλής τραγουδιστής μας έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές στον εν λόγω χώρο. Ο Αντώνης Ρέμος αποτελεί ένα τεράστιο κεφάλαιο στον τομέα της ελληνικής μουσικής, με κάθε μαγαζί στο οποίο εμφανίζεται να είναι επιεικώς, κατάμεστο. Αποτελεί ένα από τους κορυφαίους λαικούς τραγουδιστές της χώρας μας, και δικαίως φυσικά, αφού διαθέτει τεράστια εμπειρία στις νυχτερινές σκηνές καθώς έχει  ηγηθεί στις top πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Ο ίδιος κλείνει 20 χρόνια στα μουσικά και νυχτερινά δρώμενα, και από την πρώτη στιγμή που μας συστήθηκε φάνηκε πως ήρθε για να μείνει και να δώσει το δικό του στίγμα στην μουσική σκηνή της Ελλάδας. Είναι εκείνος ο καλλιτέχνης που θέτει ως πρωταρχικό του στόχο να φτάνει όλες τις αισθήσεις του κόσμου στο απόγειο τους, μετατρέποντας κάθε πελάτη σε νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται, σε σταθερό θαμώνα.

Αυτή την χειμερινή σεζόν, επιστρέφει σε γνωστά του λημέρια, στο φαντασμαγορικό Αθηνών Αρένα μπουζούκια φοιτητικά, με σκοπό να συναρπάσει όλο το αθηναικό κοινό με το αισθαντικό μέταλλο της φωνής του, την μαγική χροιά του, και την απαράμιλλη ενέργεια του πάνω στην σκηνή, χαράζοντας με φωτεινά γράμματα τον απόλυτο μονόδρομο για την χειμερινή μας διασκέδαση.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather