Έλληνας τραγουδιστής αποκαλύπτει: «Με πήρανε από το X-Factor και τους είπα ένα μεγάλο ΌΧΙ»

Έλληνας τραγουδιστής αποκαλύπτει: «Με πήρανε από το X-Factor και τους είπα ένα μεγάλο ΌΧΙ»

Έκπληξη προκάλεσε η ανάρτηση ενός από τους πιο γνωστούς τραγουδιστές της ραπ σκηνής σχετικά με το X-Factor. Το show που προβάλλεται από τον ΣΚΑΪ φαίνεται να του έκανε πρόταση, όμως ο ίδιος αρνήθηκε.

Ο ράπερ που είναι έναν από τους πρώτους της γενιάς του και από τα πρώτα μέλη του συγκροτήματος «Ζωντανοί Νεκροί» έγινε γνωστός με το όνομα Υποχθόνιος και πλέον συνεχίζει την πορεία του στη δισκογραφική της Capital Music, που σημειώνει εντυπωσιακό αριθμό προβολών στο YouTube.

Ο ράπερ αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την πρόταση που απέρριψε, γράφοντας ένα status στο Facebook του, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Με πήρανε από το X-Factor και τους είπα ένα μεγάλο ΌΧΙ. Τους είπα δεν είμαι ό άνθρωπος που θα κρίνω συνάνθρωπο για το αν είναι καλός η όχι.. Γιατί και εμένα μου λέγανε πως δεν είμαι καλός αλλά πέτυχα.. Οπότε δεν είναι σωστό έναν άνθρωπο να τον κρίνουμε πρόσκαιρα και πόσο μάλλον εκείνη την ώρα σε ένα τηλεοπτικό κανάλι που βλέπουνε όλοι οι άσχετοι.. Όχι λοιπόν και εκεί. Και καλά έκανα με βάση ότι δεν κρίνουμε κανένα άνθρωπο».

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather