Έγκυος στα 49 της η Jennifer Lopez;

Έγκυος στα 49 της η Jennifer Lopez;

Το τελευταίο 24ωρο το γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση της φημολογούμενης εγκυμοσύνης στα 49 της χρόνια, που σύμφωνα με το εξώφυλλο του περιοδικού «In Touch» η λατίνα σταρ περιμένει το παιδί του Alex Rodriguez.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Jennifer Lopez αρραβωνιάστηκε με τον Rodriguez στο Capri ενώ ετοιμάζουν το γάμο τους στην Ιταλία με 250 καλεσμένους σε μια τελετή που θα κοστίσει 10 εκατομμύρια δολάρια.

Το περιοδικό δεν σταματά εκεί και αναφέρει πως η τραγουδίστρια είναι ήδη έγκυος ενώ στις εσωτερικές σελίδες αναφέρεται πως η Lopez βρίσκεται στην προσπάθεια να αποκτήσει παιδί στα 49 της κάτι που μπορεί να έχει καταφέρει ήδη.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ακόμα πως το ζευγάρι έχει ξεκινήσει να γράφει τους γαμήλιους όρκους τους.

Συνεχίζοντας το περιοδικό υποστηρίζει πως ο Rodriguez δεν έχει δώσει ακόμα το διαμαντένιο μονόπετρο 18 καρατίων στην JLΟ, μιας και η πρόταση γάμου ήταν κάτι που έγινε ξαφνικά.

Πάντως, σε δημοσίευμα του, το περιοδικό Life & Style, είχε υποστηρίξει ακριβώς τα ίδια πράγματα για την JLΟ τον περασμένο Μάρτιο ενώ ο εκπρόσωπος του Rodriguez αναφερόμενος στο δημοσίευμα το είχε διαψεύσει κατηγορηματικά.