Άντζελα Δημητρίου: Το βιβλίο που θέλει να γράψει και η στιγμή που θα σταματήσει το τραγούδι!

Άντζελα Δημητρίου: Το βιβλίο που θέλει να γράψει και η στιγμή που θα σταματήσει το τραγούδι!

Με αφορμή την υπογραφή του νέου συμβολαίου της Άντζελας Δημητρίου με την Heaven Music, το FTHIS.GR και ο Μάριος Κωνσταντόπουλος συνάντησε την δημοφιλή τραγουδίστρια στα γραφεία της δισκογραφικής εταιρίας και συνομίλησε μαζί της.

Αρκετά χαρούμενη και ευδιάθετη απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις.

Θέλω να σας ρωτήσω πώς βγήκε το Lady; Πως προέκυψε αυτός ο χαρακτηρισμός;

Το Lady βγήκε από τον  Βαγγέλη Γιαννόπουλο, πηγαίναμε σε μία συναυλία και λέει ο Γιαννόπουλος ότι συνοδεύουμε την Lady και από τότε βγήκε.

Ποιο είναι το απωθημένο της Άντζελα Δημητρίου και θέλει να το κάνει τα επόμενα χρόνια;

Απωθημένο, θέλω να βγάλω το βιβλίο μου το οποίο θα ονομάζεται «Εμπειρίες Ζωής». Το σκέφτομαι πάρα πολύ και θέλω να κάνω τα 40 χρόνια Άντζελα Δημητρίου που είναι απωθημένο με μία μεγάλη συναυλία και να έχω όλους τους καλλιτέχνες, αν είναι δυνατόν και μπορούν που έχω συνεργαστεί, κατά το παρελθόν και να κάνουμε κάτι όμορφο δηλαδή να κάνουμε μία παράσταση τα 40 χρόνια μου.

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε τραγουδιστές να ασχολούνται και με το χώρο του θεάτρου. Εσείς θα το τολμούσατε αυτό;

Στο παρελθόν έχω ασχοληθεί, έχω κάνει ταινίες, έχω παίξει και στο θέατρο μαζί με την Έλντα Πανοπούλου, το 2000 στο Δελφινάριο, μου άρεσε,  ήταν πάρα πολύ καλό και έχει μεγάλη απήχηση στο κόσμο γιατί ο κόσμος που δεν μπορεί να σε δει στα κέντρα μπορεί να σε δει σε έναν χώρο τέτοιο όπως είναι του θεάτρου. Είναι κάτι πιο οικείο μπορώ να πω το θέατρο. Πιστεύω αν είσαι ένας καλλιτέχνης που τα έχεις κάνει όλα, είναι καλό να δοκιμάζεις να κάνει κάτι θεατρικό και να σου πηγαίνει.

Πριν λίγες ημέρες στην εκπομπή “Όλα καλά”  έδωσε μία συνέντευξη ο Ζαφείρης Μελλάς  και είπε ότι όπως η Μαρινέλλα και ο Γιάννης Πάριος φτάσανε σε μία ηλικία και θα έπρεπε να αποσυρθούν ώστε να έχουμε την εικόνα που είχαμε και να μην αλλοιωθεί.

Η Μαρινέλλα για μένα είναι πάντα η Μαρινέλλα δηλαδή το να αποσυρθεί από μόνο της εάν αισθανθεί ότι δεν μπορεί να τραγουδάει, μπορεί να το κάνει μόνη της. Τώρα το να την συμβουλεύουν άλλοι καλλιτέχνες δεν είναι καλό, για μένα. Εγώ εάν πιστεύω ότι κάποια στιγμή δεν μπορώ να τραγουδήσω , θα σταματήσω μόνη μου δεν χρειάζεται να μου το πει κάποιος άλλος, αλλά πιστεύω έχουμε να δώσουμε πολλά πράγματα ακόμα.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στο fthis.gr

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather