Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: “Δεν με ενδιαφέρει η δημοσιότητα. Μου είναι…”

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: “Δεν με ενδιαφέρει η δημοσιότητα. Μου είναι...”

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “MYtv”, μεταξύ άλλων μίλησε για την ανάγκη της να κάνει διαλείμματα αλλά και τη σχέση της με τη δημοσιότητα.

Η μέχρι τώρα πορεία σας δείχνει πως κάνετε τηλεοπτικά διαλείμματα. Πιστεύετε πως χρειάζονται στην καριέρα ενός ηθοποιού;

Δεν μπορώ να μιλήσω γενικά. Σε εμένα χρειάζονται. Κυρίως στην τηλεόραση, γιατί η τηλεόραση φθείρει. Πρέπει να παίρνεις ανάσες από αυτή. Σε φθείρει μέσα σου γιατί είναι τρομεροί οι ρυθμοί και οι ταχύτητες εργασίες. Πρέπει λίγο να παίρνεις μία απόσταση. Βέβαια, αυτό μπορεί να μην συμβαίνει πάντα και να μην γίνεται. Πρέπει να έχεις αυτή τη δυνατότητα να το κάνεις ή φυσικά να τύχει, γιατί καμιά φορά είναι θέμα τύχης ή συγκυριών. Η τηλεόραση για εμένα είναι πιο δύσκολη σαν κατάσταση από ότι είναι το θέατρο. Για εμένα τα διαλείμματα που έκανα από την τηλεόραση ήταν κυρίως από επιλογή. Όχι πάντα όμως. Μπορεί να τύχει να υπάρξει μία πρόταση που δεν σε ενδιαφέρει.

Είχατε ποτέ το άγχος πως το τηλεοπτικό θα σας ξεχάσει με την έννοια της δημοσιότητας;

Δεν με ενδιαφέρει η δημοσιότητα με αυτή την έννοια, μου είναι αδιάφορη. Αν είναι να με ξεχάσουν θα με ξεχάσουν. Φυσικά και θέλεις να σε παρακολουθούν γιατί είναι η δουλειά μας, αλλά με την έννοια της δημοσιότητας είναι περίεργο. Μπορεί να σε παρακολουθούν στο Instagram αλλά στο θέατρο να μην έρθουν να σε δουν.