Άλλο ένα δυνατό Παρασκευοσάββατο στην Ιερά Οδό!

Άλλο ένα δυνατό Παρασκευοσάββατο στην Ιερά Οδό!

ΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ!

ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ
ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Με ακόμα ένα ένα sold out Παρασκευοσάββατο στην κατάμεστη Ιερά Οδό, η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Γιώργος Παπαδόπουλος έδωσαν το σύνθημα «Ας τραγουδήσουμε λοιπόν» παρουσιάζοντας ένα ιδιαίτερα κεφάτο και διασκεδαστικό πρόγραμμα με όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες.

Την Ιερά Οδό επισκέφθηκε ο Γιάννης Κότσιρας όπου όχι μόνο συνεχάρη στα καμαρίνια τη Νατάσα Θεοδωρίδου αλλά δέχτηκε και την πρόσκλησή της να ανέβει στη σκηνή χαρίζοντας στο κοινό αγαπημένες του επιτυχίες.

Στα πρώτα τραπέζια διασκέδασε και η Ράνια Θρασκιά με την παρέα της, σε διπλανό τραπέζι βρέθηκε ο Αλέξης Κούγιας αλλά και ο Γιώργος Ντάβλας που δεν δίστασε να πάρει το μικρόφωνο και να  τραγουδήσει παρέα με την Νατάσα και την Μελίνα.

Με ένα πολυδιάστατο και προσεγμένο ρεπερτόριο γεμάτο αγαπημένες επιτυχίες, με ζεστή ατμόσφαιρα, πολύ κέφι και ζωντάνια η Νατάσα Θεοδωρίδου η Μελίνα Ασλανίδου και ο Γιώργος Παπαδόπουλος ξέρουν να κερδίζουν το μεγάλο στοίχημα με το κοινό τους αποζημιώνοντας τους με το παραπάνω που δεν σταματάει στιγμή να τραγουδάει μαζί τους, να χορεύει και να χειροκροτεί.

Γιατί η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Γιώργος Παπαδόπουλος υποσχέθηκαν ότι αυτό το χειμώνα στην Ιερά Οδό, παρέα με τα τραγούδια ….
Θα ερωτευτούμε, θα πονέσουμε, θα χορέψουμε 
Γιατί το τραγούδι είναι η καλύτερη παρέα.!
Είναι ζωή!

Ιερά Οδός 18-20
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-3428272
https://www.facebook.com/IeraOdosofficial/?fref=ts
Ημέρες παραστάσεων: Παρασκευή – Σάββατο

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather